onsdag den 6. januar 2010

Salat med grønne bønner, æbler, peberfrugt og løg



1 håndfuld rocula
1 æble
1 håndfuld grønne bønner
1 rød peberfrugt
7 cherrytomater
1 skalotteløg eller rødløg
Eddikedressing med dijonsennep
(se opskrift her)
evt ½ dl grofthakkde hasselnødder

Skyld roculaen og riv det over en gang. Æblet og peberfrugten skæres i terninger. Er de grønne bønner frosne skal de optøes i kogende vand. Er de grønne bønner friske skal de koges kort i letsaltet vand. Skær cherrytomaterne i halve og skær løgende i tynde ringe.
Anret f.eks. salaten i tallerken/fladt fad med roculaen nederst og de øvrige ingredienser ovenpå uden at røre rundt i salaten.
Tilsæt evt tørristede hasselnødder der er hakket groft.
Denne salat er rigtig god med eddikedressingen, som du kan finde opskriften på ved at trykke på linket ovenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar